sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Väärä paikka?

Ville Leino paukuttaa pisteitä piste per -peli tahtiin. Kaikki näyttä loistavalta, mutta silti mies on varmasti vähintäänkin harmissaan siitä, että on juuri Detroit Red Wingissä.

Autokaupungissa nimittäin on tällä hetkellä niin kova nippu kasassa, että olisi suorastaan ihme, jos yksi tämän hetken taitavimmista hyökkääjistä nähtäisiin vielä kesäkuussakin Red Wings -miehistössä.

Pelitaidoista se ei ole kiinni. Leino on NHL:ssäkin hyvä - ei loistava, mutta hyvä - hyökkääjä. Vaikka Savonlinnan mies ei olekaan NHL:ssä samanlainen dominoiva superpelaaja, taidot ja ennen kaikkea pää riittävät takuuvarmasti NHL:ään.

Se on nähty: kylmäveriset kiemurat miehen ensimmäisessä NHL-ottelussa saivat selostajatkin haukkomaan henkeä suomalaisen suoritusten edessä.

NHL:ssäkin Leino-show on paremman keskitason näytös.

Valitettavasti näyttää kuitenkin siltä, että vaikka mies tekisi millaisia temppuja, Detroitista ei löydy ruutua Leinolle. Tosin yksi vaihoehto on varmasti Detroit-johdon mielessä: nippu on kallis, ja Leinon kaltaisi superhyökkääjiä olisi tulossa farmista joukkueeseen, joten myynnit kauden tässä vaiheessa eivät olisi mikään outo tapaus.

Varsinaisesti Leino ei ainakaan varmasti laittaisi myyntejä pahakseen.

Ei kommentteja: